fbpx
+36 20 250 4611
info@hive-on.hu

Rólam

FRISCH TÍMEÁNAK hívnak, a Hive-on | közösségi média megoldások alapítója vagyok. Több mint 10 éve dolgozom marketing és marketingkommunikációs területen ügynökségi szakemberként és hirdető márkatulajdonosként is. A fő cél mindig ugyanaz volt: költséghatékonyan, minél nagyobb elérést generálni, rendszeres érdeklődést fenntartani, jó hírnevet kialakítani magunkról, szolgáltatásainkról, termékeinkről.

Az évek során a fogyasztói magatartás megváltozásával egyre inkább a közösségi média felé fordultam, mert hiszem, hogy egy sikeres üzlet sem boldogulhat e csatornák hatékony használata nélkül. Sok kis- és középvállalkozás azonban nem ismeri, idegenkedik vagy nem megfelelően kidolgozva használja a közösségi csatornákat, illetve néhány fős vállalkozások esetében nincs külön specialista, aki foglalkozzon ezeknek a kezelésével. Ezért szeretném szaktudásomat és tapasztalatomat ezen cégek szolgálatába állítani.

Célom, hogy azoknak a cégeknek, amelyek még nem aknázzák ki megfelelően a közösségi média csatornák adta lehetőségeket megmutassam, hogy ha nyitnak efelé a kommunikációs lehetőség felé, akkor valódi eredményeket érhetnek el és számszerű adatokkal alátámasztva nyomon követhetik, hogy vállalkozásuk jó úton jár.
Illetve megmutatni, hogy hogyan lehet minőségi tartalmakon keresztül bevételnövekedést, forgalmat generálni, összegyűjteni a weboldalra az érdeklődőket és ezzel növelni a márkaismertséget.